LEGO 43101 Bandmates
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

LEGO 43101 Bandmates


  • Nieuw.

€ 4,99 Inclusief belasting

€ 4,12 Exclusief belasting

check Op voorraad

Goedkoopste vervoerder: DPD Pickup Point. € 5,99 bezorging morgen.

Snelste vervoerder: DPD. € 6,99 bezorging morgen.

Veilig (achteraf) betalen
Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
14 dagen bedenktijd
LEGO VidiyoAlle LEGO

Omschrijving LEGO 43101 Bandmates

Zet schermtijd om in creativi-tijd

Kinderen kunnen de leukste muziekvideo's regisseren, produceren en er zelf in spelen met LEGO VIDIYO Bandmates (43101) en de app. De 12 minifiguren om te verzamelen zijn geïnspireerd op diverse genres. er zijn dansers, rappers, gitaristen, drummers, zangers en meer. Zodra kinderen hun personage in hun video tot leven brengen, kan het spelen meteen beginnen.

Speel grappige effecten vrij met BeatBits
elke Bandmate heeft een eigen persoonlijkheid en is inclusief 3 BeatBits. Scan de BeatBits in de app om effecten en geluiden vrij te spelen. Dankzij de regelmatige updates van liedjes kunnen kinderen steeds een nieuwe muzikale ervaring beleven.

Deel muziekvideo's veilig online
De LEGO VIDIYO app bevat een reeks functies waarmee kinderen veilig online kunnen gaan. Dankzij avatars en door de app gegenereerde gebruikersnamen blijven ze anoniem. Alle video's en opmerkingen worden gemodereerd en met het speciale dashboard voor ouders bepalen volwassenen wat hun kind kan delen en zien.

De LEGO 43101 Bandmates is één van de vele sets uit het LEGO Vidiyo thema.

Kenmerken

  • Laat kinderen kennismaken met muzikaal en sociaal spel waarbij zij hun eigen muziekvideo's regisseren, produceren en er zelf de hoofdrol in spelen met LEGO VIDIYO Bandmates (43101) speelgoed en de VIDIYO app. Download de gratis LEGO VIDIYO app om de minifiguur en de BeatBits met speciale effecten te scannen. Kinderen vinden het geweldig hun personage tot leven te zien komen in de muziekvideo die zij regisseren, produceren en waarin ze zelf de ster zijn. elke Bandmate is inclusief 3 BeatBits die in de app gescand kunnen worden. Hiermee kunnen speciale effecten worden vrijgespeeld, zoals geluidseffecten en nieuwe outfits. er zijn maar liefst 92 BeatBits om te verzamelen. LEGO VIDIYO Bandmates minifiguren geven kinderen toegang tot een wereld vol creativiteit en speelplezier in de app. Het zijn ideale cadeautjes voor de feestdagen voor jongens en meisjes vanaf 7 jaar die van muziek en optreden houden. De LEGO VIDIYO app bevat diverse functies voor online veiligheid, zoals een speciaal dashboard voor ouders, anonieme gebruikersnamen en gemodereerde opmerkingen. elk verrassingsdoosje bevat 1 Bandmates minifiguur uit serie 1, 2 willekeurige BeatBits, 1 speciale BeatBit, 1 accessoire, een podium van LEGO stenen met ruimte voor 3 BeatBits, instructies en een informatieboekje. De LEGO VIDIYO app is compatibel met geselecteerde iOS- en Android-apparaten. Controleer of jouw apparaat geschikt is op www.LEGO.com/devicecheck. Kinderen moeten hun ouder(s) om toestemming vragen voordat ze online gaan. LEGO VIDIYO sets bieden een nieuwe sociale speelervaring waarmee jongens en meisjes regisseurs, producenten en sterren worden door hun eigen muziekvideo's te maken en te delen. LEGO onderdelen voldoen aan strike industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn - en dat is al zo sinds 1958. LEGO onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zekervan te zijn dat ze voldoen aan hoge wereldwijde veiligheidsnormen.

De LEGO 43101 Bandmates is uitgebracht in het jaar 2021. De set bestaat uit 11 onderdelen. Er zit 1 minifiguur bij en 1 instructie. De set is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.
LEGO
S_43101-1_N_S_0
Nieuw
509 Items
5702016916874
673419338585
Nummer
43101-1
EAN
5702016916874
Gewicht
0.025 KG
Afmetingen verpakking (lxbxh)
9.2 x 11.5 x 2 cm
Thema
LEGO Vidiyo
Uitgebracht in
2021
Aantal onderdelen
11
Aantal minifiguren
1
Aantal instructies
1
Leeftijdsadvies
7+
Batterijen vereist
Nee
Status
Retired
chat Commentaar (0)