LEGO 42121 Zware graafmachine
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Niet op voorraad

LEGO 42121 Zware graafmachine


Veilig (achteraf) betalen
Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
14 dagen bedenktijd
LEGO TechnicAlle LEGO

Omschrijving LEGO 42121 Zware graafmachine

een boeiende 2-in-1 bouwuitdaging voor jonge bouwvakkers

Ben je op zoek naar een bijzonder cadeau voor kinderen die van bouwsets houden? Deze 2-in-1 LEGO Technic Zware graafmachine (42121) bevat diverse functies voor urenlang creatief speelplezier. Jongens en meisjes vanaf 9 jaar kunnen na het boeiende bouwproces alle realistische kenmerken van de graafmachine verkennen.

Ontdek hoe een graafmachine werkt
Graven, rijden, draaien: er valt veel te ontdekken met deze coole graafmachine. Bekijk de laadschop die omhoog en omlaag kan bewegen, de beweegbare arm, de lopende drijfriemen en de draaibare romp. er is ook een gedetailleerde cabine met zitplaats en bedieningspaneel. De set bevat extra LEGO 'stenen' om op te graven en 4 kegels. Als het tijd is voor een nieuwe uitdaging, kunnen kinderen het model ombouwen tot een tractor met rupsbanden en achterlader.

een boeiend bouwproces voor jonge LEGO fans
Het LEGO Technic universum bestaat uit geavanceerd bouwspeelgoed met realistische mechanismen waarmee kinderen kunnen kennismaken met techniek.

De LEGO 42121 Zware graafmachine is één van de vele sets uit het LEGO Technic thema.

Kenmerken

  • Of jonge bouwfans deze 2-in-1 LEGO Technic Zware graafmachine (42121) speelgoedset nu voor hun verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid cadeau krijgen: ze zullen er volop van genieten om hem te bouwen en alle functies te ontdekken.
  • Deze speelgoedgraafmachine zit boordevol realistische functies, zodat kinderen goed kunnen zien hoe bouwvoertuigen in het echt werken. Bekijk de beweegbare laadschop en arm, plus de lopende drijfriemen, net als bij een echte graafmachine.
  • Wanneer kinderen toe zijn aan een nieuwe uitdaging, kunnen ze het 2-in-1 speelgoedmodel ombouwen tot een tractor met rupsbanden en achterlader.
  • Deze coole speelgoedgraafmachine voor kinderen is ideaal voor jongens en meisjes vanaf 9 jaar die van bouwvoertuigen houden.
  • Kinderen kunnen de authentieke cabine en het bedieningspaneel verkennen en zich voorstellen hoe het er op een bouwplaats aan toe gaat met deze coole speelgoedgraafmachine.
  • Rollenspellen spelen gaat heel gemakkelijk met deze stoereset. er zijn 4 kegels om de bouwplaats op orde te houden, plus extra LEGO onderdelen die kunnen worden opgeschept met de graafmachine.
  • Het speelgoedmodel van een graafmachine is ca. 23 cm hoog met de arm geheven, 37 cm lang met de arm volledig uitgeschoven en 11 cm breed.
  • Het LEGO Technic universum laat LEGO fans die toe zijn aan hun volgende bouwuitdaging kennismaken met de wereld van techniek.
  • LEGO onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn - en dat is al zo sinds 1958.
  • LEGO onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

De LEGO 42121 Zware graafmachine is uitgebracht in het jaar 2021. De set bestaat uit 569 onderdelen. Er zitten geen minifiguren bij en 1 instructie. De set is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.
LEGO
S_42121-1_N_S_0
5702016890976
673419336611
Nummer
42121-1
EAN
5702016890976
Gewicht
0.64 KG
Thema
LEGO Technic
Uitgebracht in
2021
Aantal onderdelen
569
Afmetingen verpakking (lxbxh)
28.2 x 26.2 x 7.6 cm
Aantal instructies
1
Leeftijdsadvies
8+
Batterijen vereist
Nee
Status
Retired
chat Commentaar (0)