LEGO 42112 Betonmixer
zoom_out_map
Niet op voorraad

LEGO 42112 Betonmixer

een leuke bouw- en speelset voor kinderen die dol zijn op bouwvoertuigen
Veilig (achteraf) betalen
Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
14 dagen bedenktijd
LEGO TechnicAlle LEGO

Omschrijving LEGO 42112 Betonmixer

een leuke bouw- en speelset voor kinderen die dol zijn op bouwvoertuigen

Kinderen die graag willen weten hoe dingen precies werken, kunnen de wereld van de bouw tot leven laten komen. Jonge kinderen met een passie voor voertuigen zullen het geweldig vinden om deze LEGO Technic Betonmixer (42112) te bouwen. De cementwagen ziet er net zo uit als in het echt dankzij de 8 robuuste wielen, de bewegende motor, de bestuurderscabine die open kan en de grote draaiende trommel. Kinderen kunnen de trommel handmatig ronddraaien of hem op de automatische stand zetten, waardoor hij begint te draaien zodra ze het voertuig vooruit duwen. Als ze de trommel tegen de klok in draaien, komt het beton eruit.

Creatief speelplezier op de bouwplaats
Met deze bouwplaatsset bedenk je eenvoudig de meest fantasierijke rollenspellen. Bij de truck zijn 100 LEGO stenen van 1x1 inbegrepen, die je als beton kunt gebruiken. Kinderen kunnen de stenen in de ton laten ronddraaien en vervolgens met de handgreep de trechter bewegen zodat het beton op de juiste plek terechtkomt.

Geavanceerde bouwsets voor kinderen
De LEGO Technic modelbouwsets zijn ideaal voor LEGO fans die toe zijn aan een nieuwe uitdaging. Deze voertuigen lijken op echte auto's en rijden ook zo, waardoor het voor kinderen nog leuker wordt om met hun creaties te spelen.

De LEGO 42112 Betonmixer is één van de vele sets uit het LEGO Technic thema.

Kenmerken

  • Kinderen die dol zijn op bouwplaatssets zullen het geweldig vinden om de talloze coole functies van deze LEGO Technic Betonmixer (42112) te ontdekken. Het model met draaiende trommel lijkt niet alleen op een echte cementwagen, het beweegt ook zo.
  • De set met 1163 onderdelen biedt kinderen een uitdagend bouwproject. Als ze de betonmixer eenmaal hebben gebouwd, kunnen ze genieten van alle functies en de 100 1x1 LEGO stenen als beton gebruiken.
  • Draai de trommel handmatig rond om het betonte mengen of zet hem op de automatische stand en kijk hoe hij ronddraait zodra de wagen in beweging komt. Draai de trommel tegen de klok in om het beton eruit te laten stromen en bepaal met de trechter waar het precies terecht moet komen.
  • Kinderen die dol zijn op speelgoedtrucks zullen het geweldig vinden om alle functies van deze betonmixer te ontdekken. een geweldig cadeau voor een verjaardag of de feestdagen voor kinderen van 10 jaar en ouder.
  • De betonmixer is ca. 42 cm lang, 19 cm hoog en 12 cm breed - een ideaal formaat voor creatief speelplezier.
  • Voor dit bouwspeelgoed zijn geen batterijen nodig, waardoor het speelplezier direct kan beginnen en nooit meer op zal houden.
  • Deze LEGO Technic bouwset voor kinderen bevat gedrukte instructies.
  • Met de LEGO Technic modelsets maken kinderen op leuke wijze kennis met techniek. De geavanceerde LEGO Technic bouwsets hebben geweldige ontwerpen, realistische functies en bieden kinderen een boeiende bouwuitdaging.
  • LEGO Technic sets voldoen aan de hoogste industrienormen, waardoor deze bouwsets voor kinderen iedere keer opnieuw eenvoudig in elkaar kunnen worden gezet.
  • LEGO Technic sets worden grondig getest om er zeker van te zijn dat elke set voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

De LEGO 42112 Betonmixer is uitgebracht in het jaar 2020. De set bestaat uit 1163 onderdelen. Er zitten geen minifiguren bij en 1 instructie. De set is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.
LEGO
S_42112-1_N_S_0
5702016617504
673419318648
Nummer
42112-1
EAN
5702016617504
Gewicht
48 x 28.2 x 11.8 cm
Afmetingen verpakking (lxbxh)
1.72 KG
Thema
LEGO Technic
Uitgebracht in
2020
Aantal onderdelen
1163
Aantal instructies
1
Leeftijdsadvies
10+
Batterijen vereist
Nee
Status
Retired
chat Commentaar (0)