LEGO 41425 Olivia's bloementuin
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Niet op voorraad

LEGO 41425 Olivia’s bloementuin

Pret met bloemen met deze tuinspeelset voor botanici in de dop
Veilig (achteraf) betalen
Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
14 dagen bedenktijd
LEGO FriendsAlle LEGO

Omschrijving LEGO 41425 Olivia's bloementuin

Bloemen planten wordt kinderspel met deze tuinspeelset voor botanici in de dop

Stimuleer de liefde voor de natuur met LEGO Friends Olivia's bloementuin (41425). Kinderen kunnen doen alsof ze het platteland afzoeken naar zeldzame bloemen die Olivia kan bestuderen. Ze kunnen rondrijden in het leuke voertuig en daarna bij Olivia's kas LEGO Friends Zobo de robot helpen voor de planten te zorgen met het tuingereedschap.

Geef speelplezier kleur
Deze speelgoedtuin met 92 onderdelen is heel eenvoudig te bouwen, zelfs voor kinderen die nog niet veel met stenen hebben gebouwd,waardoor dit een ideaal verjaardagscadeau is om een kind te laten kennismaken met LEGO speelgoed. De prachtige speelgoedplanten fleuren elk bureau op, terwijl deze blikvanger door zijn bescheiden afmetingen toch weinig ruimte inneemt.

Maak kennis met de LEGO Friends meiden
Welkom in de wereld van Heartlake City, een plek waar kinderen op spannende missies kunnen gaan, hun interesses kunnen ontdekken en gewoon lekker kunnen spelen met vijf fantastische meiden - Mia, Olivia, emma, Stephanie en Andrea - en al hun dierenvrienden.

De LEGO 41425 Olivia's bloementuin is één van de vele sets uit het LEGO Friends thema.

Kenmerken

  • Ken je een kind met groene vingers? Haal zijn of haar liefde voor de natuur in huis met dit leuke en kleurrijke LEGO bloementuin speelgoed. Stuur kinderen op plantenjacht met Olivia, waarna ze voor hun vondsten kunnen zorgen in de plantenkas.
  • Olivia's bloementuin (41425) bevat een minipoppetje om zelf te bouwen, een figuur van een robot-boer, een schattige hamsterfiguur, een speelgoedvoertuig om planten te verzamelen en een kas waarin kinderen bloemen en fruit kunnen telen.
  • Kinderen kunnen helemaal opgaan in creatief spel wanneer ze rondrijden in het coole voertuig, planten verzamelen en het schattige tuingereedschap gebruiken om de planten te verzorgen en te bestuderen in Olivia's kas.
  • Deze 92-delige bouwset voor beginnende bouwers is snel in elkaar te zetten, zodat kinderen binnen een paar minuten kunnen gaan spelen - een fantastisch cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor botanici in de dop vanaf 6 jaar.
  • Het speelgoedvoertuig is ca. 4cm hoog en 6 cm lang en de kas ca. 7 cm hoog en 4 cm breed, dus deze set past gemakkelijk in een rugzak, zodat kinderen ook bij vriendjes op plantenjacht kunnen.
  • er zijn geen batterijen nodig voor dit leuke speelgoed, dus het creatieve plezier kan meteen beginnen. Kinderen hebben alleen hun eigen fantasie nodig om de plantenjacht tot leven te laten komen.
  • Laat kinderen kennismaken met de enerverende LEGO Friends wereld. Met kleine, snel te bouwen sets of grotere producten boordevol functies kunnen kinderen scènes uit de tv-serie naspelen of hun eigen verhalen bedenken.
  • LEGO bouwspeelgoed voor kinderen voldoet aan de hoogste industrienormen en kwaliteitseisen, waardoor alle LEGO stenen en onderdelen consistent, compatibel en iedere keer opnieuw gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn.
  • De LEGO Groep gooit, verhit, plet, draait en analyseert de stenen en onderdelen om er zeker van te zijn dat elke speelset voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

De LEGO 41425 Olivia's bloementuin is uitgebracht in het jaar 2020. De set bestaat uit 92 onderdelen. Er zit 1 minifiguur bij en 1 instructie. De set is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
LEGO
S_41425-1_N_S_0
5702016619102
673419320085
Nummer
41425-1
EAN
5702016619102
Gewicht
14.1 x 12.2 x 4.6 cm
Afmetingen verpakking (lxbxh)
0.103 KG
Thema
LEGO Friends
Uitgebracht in
2020
Aantal onderdelen
92
Aantal minifiguren
1
Aantal instructies
1
Leeftijdsadvies
6+
Batterijen vereist
Nee
Status
Retired
chat Commentaar (1)