LEGO 41420 Adventskalender 2020
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Niet op voorraad

LEGO 41420 Adventskalender 2020, Friends

Adventkalender met 24 cadeautjes om te bouwen en neer te zetten
Veilig (achteraf) betalen
Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
14 dagen bedenktijd
LEGO FriendsAlle LEGO

Omschrijving LEGO 41420 Adventskalender 2020, Friends

Adventkalender met 24 cadeautjes om te bouwen en neer te zetten

Aftellen tot Kerstmis wordt nog leuker met de LEGO Friends adventkalender (41420). Kinderen ontdekken achter elk deurtje een verrassing om zelf te bouwen. De kalender bevat schattige kerstfiguren die bij een van de drie thema's passen: emma's kamer, de speelgoedwerkplaats van de Kerstman en een winterwonderland. Met elk vakje dat de kinderen openmaken, worden ze verder meegenomen in het verhaal en beleven ze nog meer voorpret.

Spelen of neerzetten
Kinderen kunnen hun kamer opvrolijken met de modellen, waaronder minipoppetjes van een LEGO Friends Kerstvrouw en 2 elfen, of ermee spelen en allerlei creatieve verhalen verzinnen. er zijn ook actiemodellen, zoals een leuke sneeuwbalkatapult en een speelgoedskateboard dat echt rolt.

24 feestelijke LEGO Friends momenten
Het leuke speelgoed is eenvoudig te bouwen en inclusief duidelijke instructies, zodat kinderen van 6 jaar en ouder de cadeautjes snel in elkaar kunnen zetten en ermee kunnen spelen. Laat kinderen kennismaken met Heartlake City, een plek met de mooiste vriendschappen en de fijnste feestdagen!

De LEGO 41420 Adventskalender 2020, Friends is één van de vele sets uit het LEGO Friends thema.

Kenmerken

  • Aftellen tot Kerstmis wordt nog leuker met de LEGO Friends adventkalender (41420). Achter elk deurtje zit een nieuw cadeautje dat kinderen zelf kunnen bouwen. De 24 modellen zijn echte blikvangers en kunnen worden gecombineerd om er de leukste verhalen mee te bedenken.
  • Deze adventkalender voor kinderen bevat minipoppetjes van LEGO Friends emma, de Kerstvrouw en 2 elfen, plus een bouwbare speelgoedpinguïn en andere coole, feestelijke verrassingen. Sommige modellen hebben leuke, dynamischefuncties.
  • Kinderen kunnen de modellen niet alleen ergens neerzetten ter decoratie, maar dankzij de drie thema's (de kamer van LEGO Friends emma, de werkplaats van de Kerstman en een winterwonderland) bieden de speeltjes ook diverse mogelijkheden voor creatief spel.
  • Deze adventkalender met 236 onderdelen is een geweldig cadeau om af te tellen tot de kerstdagen en biedt kinderen urenlang speelplezier. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen de modellen eenvoudig zelf in elkaar zetten.
  • De doos is ca. 25 cm hoog, 37 cm breed en 6 cm diep en kan stevig worden neergezet. Kinderen kunnen hun andere LEGO modellen ook een vleugje kerstmagie geven, aangezien de leuke speelcadeautjes compatibel zijn met alle LEGO sets.
  • er zijn geen batterijen nodig voor onbeperkt speelplezier met deze adventkalender met winterthema. Met de handmatige functie van de katapult kun je sneeuwballen lanceren en het speelgoedskateboard rolt er al met één klein duwtje vandoor!
  • Deze LEGO kerstset bevat duidelijke gedrukte instructies, net als alle andere LEGO speelsets. Ze zijn zo ontworpen dat kinderen van 6 jaar en ouder ze gemakkelijk kunnen volgen en zonder de hulp van een volwassene aan de slag kunnen met bouwen.
  • Laat kinderen kennismaken met de spannende LEGO Friends wereld. een plek vol creatief speelplezier, hechte vriendschappen en alledaagse helden, waar kinderen leren dat al hun dromen werkelijkheid kunnen worden als ze hun hart maar volgen.
  • LEGO bouwsets voor kinderen voldoen aan de hoogste industrienormen en de eigen kwaliteitseisen van de LEGO Groep, zodat ze door kleine handjes gemakkelijk uit elkaar kunnen worden gehaald - en dat is al zo sinds 1958.
  • De LEGO Groep test alle stenen en bouwbare minipoppetjes van deze aftelkalender tot het uiterste om er zeker van te zijn dat elke bouwset voor kinderen voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

De LEGO 41420 Adventskalender 2020, Friends is uitgebracht in het jaar 2020. De set bestaat uit 236 onderdelen. Er zitten 4 minifiguren bij en 1 instructie. De set is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Waarom je deze LEGO set moet hebben?

Tel samen met de Friends meiden af tot Kerstmis. Open vanaf 1 december elke dag een deurtje en ontdek steeds een nieuw speelgoedcadeautje. er zijn 3 thema's: emma's slaapkamer, de werkplaats van de Kerstman en een winterwonderland. Ga helemaal op in het verhaal: eerst stuurt emma haar verlanglijstje naar de Kerstman, dan gaan de elfen het speelgoed maken en ten slotte speelt emma in de sneeuw met haar cadeaus.
LEGO
S_41420-1_N_S_0
5702016616743
673419317962
Nummer
41420-1
EAN
5702016616743
Gewicht
70.5 x 26.2 x 38.2 cm
Afmetingen verpakking (lxbxh)
0.376 KG
Thema
LEGO Friends
Uitgebracht in
2020
Aantal onderdelen
236
Aantal minifiguren
4
Aantal instructies
1
Leeftijdsadvies
6+
Batterijen vereist
Nee
Status
Retired
chat Commentaar (0)