LEGO 21170 Het varkenshuis
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Niet op voorraad

LEGO 21170 Het varkenshuis

Praktisch Minecraft speelplezier in een varkenshuis
Veilig (achteraf) betalen
Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
14 dagen bedenktijd
LEGO MinecraftAlle LEGO

Omschrijving LEGO 21170 Het varkenshuis

Praktisch Minecraft speelplezier in een varkenshuis

Til de passie voor de online game Minecraft naar een hoger niveau met LEGO Minecraft Het varkenshuis (21170). Deze authentieke Minecraft speelset biedt spelers alle plezier, creativiteit en avontuur van de online game - plus de fysieke activiteit en veelzijdigheid van LEGO bouwspeelgoed.

Op zoek naar het perfecte Minecraft cadeau?
Kinderen zetten hun Minecraft vaardigheden in om net zo'n maffe creatie te bouwen als ze in de online game doen: een huis in de vorm van een reusachtig varken. De zijkant van het bouwwerk kan open, daarachter bevindt zich een grote kamer. Het dak is afneembaar voor nog meer ruimte om te spelen. Het model is op diverse manieren in elkaar te zetten en de hele kop inclusief kamer kan op andere plekken op het model worden geplaatst. Alex, de heldhaftige waaghals uit de game, is hier om samen plezier te beleven, terwijl een Creeper vastberaden is om het feestje te verstoren. Buiten is er ook genoeg om te doen, met 2 schattige varkentjes waar kinderen voor kunnen zorgen. en voor nog meer authentiek Minecraft plezier is er een ontploffingsfunctie waarmee ze het speelgoed kunnen opblazen!

De LEGO 21170 Het varkenshuis is één van de vele sets uit het LEGO Minecraft thema.

Kenmerken

  • Wakker de passie voor de game aan met LEGO Minecraft Het varkenshuis (21170). Alle plezier, creativiteit en avontuur van Minecraft gecombineerd met de fysieke activiteit en veelzijdigheid van LEGO stenen.
  • Authentieke LEGO Minecraft bouwset met het populaire personage Alex uit de game, een gemene Creeper, 2 varkens, accessoires voor Alex en wortels voor de varkens.
  • Kinderen kunnen hun Minecraft vaardigheden inzetten om een huis in de vorm van een varken te bouwen, de zijkant openenen het dak eraf halen om de verborgen ruimtes te ontdekken, schuilen voor de Creeper, zorgen voor de varkens - en het huis opblazen met een enorme explosie!
  • Geschikt voor kinderen van 8 jaar en ouder. een ideaal cadeau voor kinderen die hun Minecraft plezier naar een hoger niveau willen tillen.
  • Afmetingen: ca. 14 cm hoog, 20 cm breed en 19 cm diep. De set stimuleert actief spel en creativiteit en ziet er geweldig uit in de slaapkamer van elke Minecraft fan.
  • Deze LEGO Minecraft setis gemaakt om lang mee te gaan, biedt eindeloze bouwmogelijkheden en is eenvoudig te combineren met andere LEGO Minecraft sets.
  • De uitgebreide reeks LEGO Minecraft speelsets brengen de online Minecraft game tot leven met personages, omgevingen en functies die zijn weergegeven in een fantasierijke verzameling duurzame LEGO stenen.
  • LEGO onderdelen voldoen aan strenge kwaliteitsnormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn - en dat is al zo sinds 1958.
  • LEGO onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

De LEGO 21170 Het varkenshuis is uitgebracht in het jaar 2021. De set bestaat uit 490 onderdelen. Er zit 1 minifiguur bij en 1 instructie. De set is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Waarom je deze LEGO set moet hebben?

Gebruik je Minecraft vaardigheden om een huis te bouwen in de vorm van een reusachtig varken! De zijkant van het bouwwerk kan open, daarachter vind je een grote kamer. Til het dak eraf en ontdek een kleinere kamer in de kop van het varken. Verken samen met Alex de binnenkant - maar pas op voor de Creeper. Ben je toe aan een ander ontwerp? Plaats dan de kop ergens anders. en wil je eens iets heel anders bouwen? Gebruik de ontploffingsfunctie om je model op te blazen!
LEGO
S_21170-1_N_S_0
5702016913880
673419340656
Nummer
21170-1
EAN
5702016913880
Gewicht
26.2 x 22.2 x 12.4 cm
Thema
LEGO Minecraft
Uitgebracht in
2021
Aantal onderdelen
490
Afmetingen verpakking (lxbxh)
0.864 KG
Aantal minifiguren
1
Aantal instructies
1
Leeftijdsadvies
8+
Batterijen vereist
Nee
Status
Retired
chat Commentaar (0)