LEGO 10931 Truck & Graafmachine met rupsband
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Aanbieding!-20,01%

LEGO 10931 Truck & Graafmachine met rupsband

Ontwikkel de vaardigheden van peuters met dit graafmachine en kiepwagen speelgoed!
 • Nieuw.

€ 15,99 Inclusief belasting

€ 13,21 Exclusief belasting

€ 19,99-20,01%

check Op voorraad

Goedkoopste vervoerder: DPD Pickup Point. € 5,99 bezorging morgen.

Snelste vervoerder: DPD. € 6,99 bezorging morgen.

Veilig (achteraf) betalen
Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
14 dagen bedenktijd
LEGO DUPLOAlle LEGO

Omschrijving LEGO 10931 Truck & Graafmachine met rupsband

Laat peuters bouwen aan hun vaardigheden met dit leuke graafmachine en kiepwagen speelgoed!

De LEGO DUPLO Truck & Graafmachine met rupsbanden (10931) stimuleert kleine bouwers om eindeloos fantasierijk speelplezier te beleven. Terwijl peuters avonturen op de bouwplaats beleven met de speelgoedtruck, graafmachine en 2 bouwvakkers, ontwikkelen ze waardevolle fysieke en cognitieve vaardigheden waar ze hun leven lang profijt van hebben.

Voertuigen en bouwvakkers op de speelgoedbouwplaats
De 2 figuren van bouwvakkers, truck met kiepfunctie en graafmachine met ronddraaiende schop bieden peuters en hun ouders alles wat ze nodig hebben om de klus te klaren. Kinderen ontwikkelen hun fijne motoriek wanneer ze met de voertuigen rijden en ze bedienen om allerlei taken op de bouwplaats uit te voeren. Ze kunnen speelgoedstenen opscheppen en in de truck laden. Maar kijk uit, het rotsblok splijt gemakkelijk open!

Wat is het beste bouwspeelgoed voor jonge kinderen en peuters?
Het assortiment LEGO DUPLO Construction speelsets is ontworpen om peuters speelgoed te bieden dat hen ondersteunt in hun ontwikkeling. De sets kunnen worden gecombineerd voor nog meer speelmogelijkheden.

De LEGO 10931 Truck & Graafmachine met rupsband is één van de vele sets uit het LEGO DUPLO thema.

Kenmerken

 • Ouders en peuters kunnen samen avonturen op de bouwplaats verzinnen met de LEGO DUPLO Truck & Graafmachine met rupsbanden (10931). Peuters ontwikkelen spelenderwijs belangrijke vaardigheden waar ze hun leven lang profijt van zullen hebben.
 • Inclusief 2 figuren van moderne bouwvakkers, een duwbare truck met kiepfunctie, een duwbare graafmachine met een ronddraaiende graafarm en een speelgoedrotsblok dat kinderen open kunnen maken.
 • Wanneer ouders en verzorgers meedoen met het fantasierijke spel op de bouwplaats, kunnen ze waardevolle ontwikkelingsmijlpalen met hun kleine bouwer delen. Terwijl kinderen de voertuigen besturen, ontwikkelen ze hun fijne motoriek en probleemoplossend vermogen.
 • Als je op zoek bent naar het beste speelgoed voor de ontwikkeling van je peuter, dan zit je goed met deze bouwplaatsset. De set zit boordevol functies om nieuwsgierige kinderen van 2 jaar en ouder te stimuleren en te inspireren.
 • De truck is ca. 11 cm hoog, 14 cm lang en 7 cm breed, en de graafmachine is ca. 12 cm hoog, 18 cm lang en 7 cm breed - precies groot genoeg zodat kleine handjes de onderdelen gemakkelijk kunnen oppakken en plaatsen.
 • Geen batterijen nodig. De LEGO DUPLO Truck & Graafmachine met rupsbanden speelset wordt gevoed door de fantasie van kinderen, zodat het actieve en creatieve plezier nooit stopt!
 • Dankzij de duidelijke instructies profiteer je optimaal van alle ontwikkelingsvoordelen - ouders en peuters halen dus alles uit deze veelzijdige speelset zodra de doos opengaat.
 • LEGO DUPLO speelsets zijn ontworpen om peuters te vermaken, stimuleren en inspireren. Met herkenbare omgevingen, leuke personages en peutervriendelijke onderdelen bieden ze jonge kinderen eindeloos creatief speelplezier.
 • Al sinds 1969 voldoet LEGO DUPLO peuterspeelgoed aan de hoogste industrienormen. Daardoor kan het eenvoudig door kleine vingertjes worden vastgepakt, in elkaar gezet en uit elkaar gehaald - en dat keer op keer.
 • De LEGO Groep gooit, verhit, plet, draait en analyseert de stenen en onderdelen van de LEGO DUPLO speelsets om er zeker van te zijn dat al het speelgoed voor jonge bouwers voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheidsnormen.

De LEGO 10931 Truck & Graafmachine met rupsband is uitgebracht in het jaar 2020. De set bestaat uit 20 onderdelen. Er zitten 2 minifiguren bij en 1 instructie. De set is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.
LEGO
S_10931-1_N_S_0
Nieuw
3 Items
5702016618204
673419318976
Nummer
10931-1
EAN
5702016618204
Gewicht
28.2 x 26.2 x 9.55 cm
Afmetingen verpakking (lxbxh)
0.604 KG
Thema
LEGO Duplo
Uitgebracht in
2020
Aantal onderdelen
20
Aantal minifiguren
2
Aantal instructies
1
Leeftijdsadvies
2+
Batterijen vereist
Nee
Status
Available
chat Commentaar (1)