Betaalmethoden

Betaalmethoden

Als je een bestelling plaatst bij BricksDirect kun je, je bestelling betalen door middel van de volgende betaalmethoden:

Overmaken

Je kunt je bestelling bij BricksDirect betalen door het bedrag van je bestelling, na het plaatsen van je bestelling bij BricksDirect, vooraf over te maken. Je kunt het bedrag van je bestelling overmaken op:

EURO betalingen:
IBAN: NL20RABO0157845079
BIC: RABONL2U

Niet-EURO betalingen:
IBAN: LT243250069022214753
BIC: REVOLT21

Ten name van: BricksDirect in Bergeijk

Bij de omschrijving graag je bestelnummer vermelden.

Bij vooraf overmaken kan het één werkdag duren voordat we je betaling ontvangen en dien je er rekening mee te houden dat er een langere levertijd op je bestelling zit. Je bestelling wordt verzonden wanneer wij uw betaling hebben ontvangen.

iDeal

Je kunt je bestelling bij BricksDirect betalen door gebruik te maken van iDeal. iDeal is de meest gebruikte online betaalmethode in Nederland. iDeal is een door de Nederlandse banken ontwikkeld online betaalsysteem. iDeal is een zeer vertrouwde online betaalmethode in Nederland. Met iDeal wordt je vanuit BricksDirect doorgeleid naar je eigen online bankomgeving voor het uitvoeren van je betaling ter grootte van het bedrag van je bestelling.

Bancontact

Je kunt je bestelling bij BricksDirect betalen door gebruik te maken van Bancontact / Mister Cash. Het is voor Belgische klanten mogelijk om met Bancontact / Mister Cash online betalingen te doen. Een betaling met Bancontact / Mister Cash is zeer eenvoudig. Na het doen van een bestelling bij BricksDirect wordt er een beveiligde verbinding gemaakt en kunt je, je eigen bank selecteren. Hierna kom je terecht in je vertrouwde internetbankieromgeving en kun je inloggen. In het vervolgscherm kun je vervolgens de betaling voltooien.

Creditcard

Alle VISA, Mastercard, Maestro en American Express creditcards worden geaccepteerd. We rekenen geen transactiekosten voor creditcardbetalingen. Zodra de betaling geautoriseerd is sturen wij de producten naar je op. Meestal worden de gegevens binnen enkele minuten geverifieerd, in een enkel geval kan hier maximaal één dag overheen gaan.

SOFORT Banking

Je kunt je bestelling bij BricksDirect ook betalen door gebruik te maken van SOFORT banking. SOFORT Banking (voorheen DirectEbanking) is een eenvoudige en directe betaalmethode die internationaal gebruikt wordt. Met SOFORT Banking kun je in binnen- en buitenland je bestelling gemakkelijk betalen middels een overschrijving via je bank. SOFORT Banking voldoet aan hoge veiligheidsnormen met betrekking tot online bankieren en beschikt over een door de TÜV-geteste bescherming van persoonsgegevens.

PayPal (alleen betalingen in Euro)

Je kunt je bestelling bij BricksDirect tevens betalen door gebruik te maken van PayPal. Met PayPal kun je, je bestelling bij BricksDirect direct online betalen. PayPal biedt je veel bescherming en is in 190 landen beschikbaar. Je kunt zelf een PayPal account aanmaken, uit welke betaalmethoden je kunt kiezen is afhankelijk van jouw eigen keuzes. Als je via PayPal wilt betalen met je creditcard of via je bankrekening, dan dien je deze eerst te koppelen aan je PayPal account. Ook is er nog de mogelijkheid om een saldo te storten op je PayPal account. PayPal is dus een gebruiksvriendelijke betaalmethode, verder biedt PayPal een uitgebreide kopersbescherming aan.

Klarna - Achteraf betalen

Liever achteraf betalen? Dat kan met Klarna. Nadat je de bestelling ontvangen hebt ontvang je een betaaloverzicht in je app of per e-mail. Deze kan je direct via de app/de betaalknop in de e-mail of binnen 14 dagen voldoen. Dat is zorgeloos online winkelen zonder verplicht account.

Klarna - Gespreid betalen

Als u bij Klarna voor gespreid betalen heeft gekozen, kunt u uw rekening in uw eigen tempo betalen. Alle bestellingen waarvoor u kiest voor de flexibele aankoop op afbetaling worden geïnd op een overzichtelijke maandelijkse factuur. Deze wordt altijd in het midden van de maand verstuurd. Als dit de eerste keer is dat u kiest voor betaling in termijnen, sturen wij u de eerste maandelijkse factuur in de volgende maand.